Tasoitetyöt Helsingin alueella

Tarjoamme laadukasta ja ammattitaitoista tasoitetyötä niin kotitalouksille kuin yrityksillekin.

Panostamme laatuun, tarkkuuteen ja asiakastyytyväisyyteen jokaisessa tasoitetyössä.

Huolellisesti tehty tasoitetyö luo laadukkaan ja kestävän perustan pintakäsittelylle ja parantaa tilojen toiminnallisuutta ja viihtyisyyttä.

Tasoitetyön tarkoituksena on luoda tasainen ja sileä pinta, joka toimii pohjana pintakäsittelylle, kuten maalaukselle, tapetoinnille tai lattianpäällystykselle. Hyvin tehty tasoitetyö on tärkeä, jotta lopputulos on virheetön ja kestävä.

Ammattitaitoiset tasoitusratkaisut Helsingin alueella

Tasoitetyö on tärkeä osa rakennus- ja remonttiprojekteja, joka tuo monia etuja.

Tasainen ja sileä pinta on perusta onnistuneelle viimeistelytyölle ja luo ammattimaisen ja huolitellun ilmeen tiloihin.

Tasoitetyö on myös tehokas tapa peittää vaurioita ja vahvistaa pintoja, mikä parantaa tilojen kestävyyttä ja viihtyisyyttä.

Ammattitaitoinen tasoitetyö takaa laadukkaan lopputuloksen, joka kestää aikaa ja arjen käyttöä. Toimimme Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Tasaiset ja laadukkaat pinnat

Ammattitaitoinen ja huolellinen tasoitustyö takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen, joka vastaa asiakkaan tarpeita ja toiveita. Varmistamme että jokainen tasoitustyön osa tehdään huolellisesti ja tarkasti

Tasoitetyöt Helsingin alueella

Toimimme Helsingin ja lähialueiden alueella, ja meillä on vankka kokemus erilaisten tasoitetyöprojektien toteuttamisesta.

Tasoitetyöt - Usein kysytyt kysymykset

Laatoituksen yhteydessä myös vesieristeet uusitaan, jotta voidaan varmistua, ettei vanhaan eristeeseen ole tullut suojaa rikkovia kohtia vaan vesieriste toimii kuten sen kuuluukin toimia.

Seinät on hyvä tasoittaa, mikäli niissä on selkeitä epätasaisuuksia ja suosittelemme myös seinien pohjamaalausta ennen tapetointia, jolloin tapetti on helpompi kiinnittää ja mahdollisesti irroittaa tulevaisuudessa seinästä.

Me voimme hankkia kaikki urakkaan tarvitut materiaalit eikä asiakkaan tarvitse käyttää aikaansa rautakaupoissa asiointiin. Laskutamme urakkaan menneet materiaalit loppulaskussa työn osuuden lisänä.

Paikalliset pienet tasoitustyöt (ruuvinreikien paikkaukset yms.) eivät vie kovin paljon aikaa, mutta sitten jos pinnat vaativat ylitasoitusta, verkotusta tai suurempien alueiden täyttötasoitusta niin nuo työvaiheet vievät aikaa ja maksavat enemmän. Näistä annamme asiakkaalle aina kiinteähintaisen tarjouksen arviokäynnin yhteydessä, jotta vältytään ikäviltä yllätyksiltä ja asiakkaan on helpompi budjetoida remontti.

Pintatasoituksissa pääsääntönä on, että yhden kerroksen voi tasoittaa työpäivän aikana ja seuraavana päivänä tasoite hiotaan ja tarvittaessa tasoitetaan vielä toisen kerran. Suurempaa täyttöä vaativat tasoitetyöt vievät enemmän kuivumisaikaa, jotta voimme varmistua, että tasoitemassa on täysin kuivunut ennen seuraavia työvaiheita eikä näin ollen lähde halkeilemaan tulevaisuudessa.

Yrityksen arvot ja takuu

Aina laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu

Laskemme kiinteän remonttibudjetin, ei piilokuluja

Veloitukseton arviokäynti ja tarjouslaskenta

24kk takuu työlle

Scroll to Top