Sisämaalaus Helsingin alueella

Sisämaalaus on yksi tehokkaimmista tavoista piristää ja muuttaa tilojen ilmettä.

Käytämme aina korkealaatuisia maaleja ja värejä varmistaaksemme maalauksen kestävyyden ja loistavan lopputuloksen. 

Sisämaalaus luo raikkaan ja viihtyisän ympäristön, jossa viihtyvät niin asukkaat kuin vieraatkin.

Meillä on vuosien kokemus sisämaalaustöistä ja tiimimme koostuu kokeneista ja ammattitaitoisista maalareista. Heidän tietotaitonsa takaa tarkan ja huolellisen työnjäljen sekä viimeistellyn lopputuloksen.

Laadukkaasti

Ymmärrämme, että jokainen maalausprojekti on ainutlaatuinen. Siksi kuuntelemme tarkasti asiakkaidemme toiveita ja tarpeita, jotta voimme räätälöidä maalauksen juuri heidän tyyliinsä sopivaksi.

Hyvin toteutettu sisämaalauksen projekti lisää tilojen viihtyisyyttä ja tuo iloa pitkäksi aikaa.

Tuo uutta ilmettä ja väriä kotiisi!

 

Sisämaalaustöidemme tavoitteena on luoda tiloista kauniita ja inspiroivia paikkoja, joissa viihtyy niin asukkaat kuin vierailijatkin.

Olipa kyseessä pieni huone tai koko rakennuksen maalaus, panostamme aina laatuun ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Sisämaalaustyöt Helsingin alueella

Jos kaipaatte ammattitaitoista sisämaalauspalvelua, olemme täällä auttamassa. Saatte meiltä osaavan ja luotettavan tiimin, joka tuo tiloihin uuden ilmeen ja raikkaan tunnelman. Toimimme Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. 

Sisämaalaus - Usein kysytyt kysymykset

Sisäseinien maalauksen hintaan vaikuttavia tekijöitä; kuinka iso asunto on, kuinka paljon pohjatöitä (tasoitetyöt, tapetinpoisto yms.) seinät vaativat ennen maalausta ja tuleeko kaikki seinät samalla sävyllä vai käytetäänkö paljon eri sävyjä tehosteseiniin. 

Lisäksi hintaan vaikuttaa onko asunto tyhjä vai kalustettu.

Paras ja varmin tapa antaa asiakkaalle sitova hinta työstä onkin käydä arviokäynnillä asunnolla, jolloin pystymme antamaan kiinteähintaisen tarjouksen.

Urakan kestoon vaikuttaa pitkälti samat asiat kuin urakan hintaankin eli asunnon koko, pohjatöiden laajuus (tasoitetyöt ja muut korjaukset ennen varsinaista maalausta) sekä kuinka monta kertaa seinät on tarpeellista maalata esim. tehosteseinien osalta.

Mikäli asunto on tyhjä kalusteista, ei asiakkaan tarvitse valmistautua muuten kuin luovuttamalla meille avain asuntoon. Me hoidamme urakan aina loppusiivoukseen asti eli asiakasta odottaa täysin muuttovalmis koti kun urakka on valmis. 

Kalustettujen asuntojen osalta käydään asiakkaan kanssa etukäteen läpi mikä olisi paras paikka sijoittaa huonekalut ja mikäli urakka tehdään osissa niin käydään työjärjestys läpi.

Pääsääntöisesti maalit voidaan jaotella katto- ja pohjamaaleihin, seinä- ja pintamaaleihin. 

Näistä kategorioista löytyy sitten useita erilaisia maaleja rasituskestävyyden, kiiltoasteiden ja käyttökohteiden mukaan. 

Pääsääntöisesti kattoihin käytetään täysin himmeää maalia ja seiniin usein puolihimmeää tai puolikiiltävää maalia asiakkaan mieltymyksien mukaan. 

Lisäksi maalien kestävyyttä miettiessä kannattaa ottaa huomioon kuinka suurelle rasitukselle maalipinta joutuu, esimerkiksi keittiössä kannattaa maali valita siten, että se kestää kosteutta, höyryä ja lämmönvaihtelua kun taas muiden huoneiden rasitus maalipinnalle on lähtökohtaisesti matalampaa.

Yrityksen arvot ja takuu

Aina laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu

Laskemme kiinteän remonttibudjetin, ei piilokuluja

Veloitukseton arviokäynti ja tarjouslaskenta

24kk takuu työlle

Scroll to Top