Remontointityöt Helsingin alueella

Meillä on laaja kokemus erilaisista remontointitöistä.

Ammattitaitoiset tiimimme jäsenet ovat asiantuntijoita alallaan, ja heidän osaamisensa takaa remontin onnistumisen ja laadukkaan lopputuloksen.

Käytämme aina korkealaatuisia materiaaleja ja parhaita työmenetelmiä varmistaaksemme remontin kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön.

Olipa kyseessä pieni pintaremontti tai suurempi koko kiinteistön kattava uudistus, meillä on osaaminen ja resurssit toteuttaa projekti menestyksekkäästi.

Yksilölliset ratkaisut unelmiesi tiloihin!

Remonttityöt Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella

Älä odota vaan anna meidän auttaa sinua toteuttamaan visiosi tänään! 

Olipa kyseessä mikä hyvänsä taloutesi remontti, me rakennamme unelmiesi tilat ammattitaidolla ja huolella! Toimimme koko Uudenmaan alueella.

Miksi tehdä remontti?

Tilojen päivittäminen

Kiinteistön arvon nostaminen

Parempi asumismukavuus

Remontointityöt - Usein kysytyt kysymykset

Tarjoamme lattiaremontit purkutöistä uuden lattian asennukseen, keittiön purut ja asennukset sekä väliseinien asennukset. Märkätiloissa saat kauttamme vesieritykset ja laatoitukset sekä kalusteasennukset.

Kerrostaloyhtiöissä tulee tehdä remontti-ilmoitus isännöitsijälle ja me hoidamme ilmoittanisen rappukäytävään yhteystietojen kera.

Asunnossa pystyy asumaan remontin aikana, mutta lähtökohtaisesti se ei ole suositeltavaa koska asunnon märkätila on tuolloin käyttökiellossa ja remontin aikana tulee erinäisiä melu- ja muita haittoja. Suosittelemme asumaan tilapäismajoituksessa remontin ajan jos suinkin mahdollista.

Kaikki remonttimme ovat kotitalousvähennyskelpoisia työn osuuden osalta. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saatte verottajan sivuilta.

Yrityksen arvot ja takuu

Aina laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu

Laskemme kiinteän remonttibudjetin, ei piilokuluja

Veloitukseton arviokäynti ja tarjouslaskenta

24kk takuu työlle

Scroll to Top